Mostrando 11 a 17 de 17 noticias disponibles
-
Membres del nostre grup coordinen la xarxa d’innovacions metodològiques que ofereix recursos per a l’ús de la IA en les aules
El professorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) està treballant intensament per integrar les eines d'intel·ligència artificial (IA) en la docència. En el marc de la Jornada d'Innovació Docent 2024 de la URV, s'ha presentat la xarxa d'innovacions metodològiques, coordinada per Daniel Schorn i Jokin Ezenarro, membres del Departament de Química Analítica i Química Orgànica.
El profesorado de la Universitat Rovira i Virgili (URV) está trabajando intensamente para integrar las herramientas de inteligencia artificial (IA) en la docencia. En el marco de la Jornada de Innovación Docente 2024 de la URV, se ha presentado la red de innovaciones metodológicas, coordinada por Daniel Schorn y Jokin Ezenarro, miembros del Departamento de Química Analítica y Química Orgánica.
The teaching staff at the Universitat Rovira i Virgili (URV) are working hard to integrate artificial intelligence (AI) tools into teaching. The network of methodological innovations, coordinated by Daniel Schorn and Jokin Ezenarro, members of the Department of Analytical and Organic Chemistry, was presented as part of the URV's Teaching Innovation Day 2024.
-
Utilitzant temes molts propers, fem divulgació de la ciència entre els més joves
L'investigador del nostre grup, Daniel Schorn García, va impartir al CEIP Sant Tomàs d'Aquino (La Orotava, Tenerife) la xerrada "La ciència dels aliments" per als alumnes dels grups mixts de 3r-4t i 5è-6è .
El investigador del nuestro grupo, Daniel Schorn García, impartió en el CEIP Santo Tomás de Aquino (La Orotava, Tenerife) la charla "La ciencia de los alimentos" para los alumnos y alumnas de los grupos mixtos de 3º-4º y 5º-6º.
The researcher from our group, Daniel Schorn García, gave the talk "The science of food" at the CEIP Santo Tomás de Aquino (La Orotava, Tenerife) for the students of the mixed groups of 3rd-4th and 5th-6th . I
-
Hem participat al XVII Fòrum TRiCS, el fòrum de treballs de recerca batxillerat i cicles formatius
Els nostres investigadors Angel i Jokin han participat al XVII Fòrum TRiCS organitzat per membres de la URV al Campus Educatiu de Tarragona amb el taller titulat "Ciència dels aliments: el pH i altres propietats"
Nuestros investigadores Angel y Jokin han participado en el XVII Foro TRiCS organizado por miembros de la URV en el Campus Educativo de Tarragona con el taller titulado "Ciencia de los alimentos: el pH y otras propiedades"
Our researchers Angel and Jokin have participated in the XVII TRiCS Forum organized by members of the URV at the Tarragona Educational Campus with the workshop entitled "Food science: pH and other properties"
-
XXIV reunió de la Sociedad Española de Química Analítica
Durant aquests dies, tindrem l'oportunitat de conèixer i compartir les últimes investigacions i desenvolupaments en la nostra disciplina, així com les aplicacions en una gran varietat de camps, des de la salut fins a la protecció del medi ambient i la seguretat alimentària.
-
Difusió de la recerca del Grup: Participació del Grup a la Jornada sobre Tecnologia i gastronomia per desenvolupar aliments rics en fibra i baix índex glucèmic
El 6 de novembre el Grup de recerca presenta els resultats obtinguts dins del projecte AllFruit4All en aquestes jornades organitzades per l’Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León (ITACyL).
La fibra ha mostrat un component essencial de la dieta per a un estat òptim de salut. El seu consum es troba molt per sota de les recomanacions, per la qual cosa és molt important promoure'l. En aquesta jornada s´abordarà com l´ús de subproductes pot ser una oportunitat d´enriquir de manera natural els aliments i com la tecnologia és fonamental per poder obtenir productes rics en fibra.
-
Difusió de la recerca del Grup: Participació del Grup a les Jornades sobre alimentació infantil organitzades per ITACyL
el 26 d’octubre el grup de recerca presenta els resultats obtinguts dins del projecte AllFruit4All en aquestes jornades organitzades per l’Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León (ITACyL)
L'edat infantil és una de les etapes més decisives en el creixement i en el desenvolupament físic i psicològic al llarg de la vida. Per tant, cuidar allò que mengem és fonamental.
-
Difusió de la recerca del Grup: Entrevista a la Cadena SER Tarragona
Formant part d’un programa radiofònic realitzat a la Facultat d’Enologia, on s’ha entrevistat al degà de la facultat, a alumnes de diferents titulacions, a caps de grup de recerca i a investigadors postdoctorals, El grup ha pogut donar a coneixer les línies de docència, recerca i el seu interès pel canvi climàtic.