El grup imparteix el curs «Química de les Aromes» dins del cicle de cursos i xerrades de l’ASBTEC
En aquest curs es vol que els participants descobreixin la ciència de les aromes: la seva química, com les percep el nostre sistema sensorial i les seves aplicacions en alimentació, perfumeria i cosmètica. Per assolir-ho s'integra coneixement científic, anàlisi sensorial i exemples reals de la indústria.
El curs, amb una durada de 14 hores presencials i impartit per les professores del nostre grup Montse Mestres i Laura Aceña s'estructura en 5 sessions:
Sessió 1 - Fonaments científics de les aromes: química i percepció (3h)
Sessió 2 - Aplicacions de les aromes en alimentació (3h)
Sessió 3 - Aplicacions en cosmètica i perfumeria (3h)
Sessió 4 - Aplicacions reals. Cas d'una empresa: ALIFARMA (2h)
Sessió 5 - Anàlisi sensorial i química d'aromes (3h)
This course aims to help participants discover the science of aromas: their chemistry, how our sensory system perceives them and their applications in food, perfumery and cosmetics. To achieve this, scientific knowledge, sensory analysis and real examples from the industry are integrated.
The course, with a duration of 14 face-to-face hours and taught by our group's teachers Montse Mestres and Laura Aceña, is structured in 5 sessions:
Session 1 - Scientific foundations of aromas: chemistry and perception (3h)
Session 2 - Applications of aromas in food (3h)
Session 3 - Applications in cosmetics and perfumery (3h)
Session 4 - Real applications. Case study of a company: ALIFARMA (2h)
Session 5 - Sensory analysis and chemistry of aromas (3h)